Premier League e prea mare pentru români. Gardoş şi Pantilimon rezerve, Chiricheş nici măcar în lotul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Angliei, socotit cel mai putenic din lume la acest moment, este prea mare pentru fotbaliştii români legitimaţi acolo.

În etapa a opta din Premier Legaue niciun român n-a avut ocazia de a intra pe gazon. Vlad Chiricheş, titular indiscutabil la naţionala României, n-a fost nici măcar în locul lui Tottenham care a pierdut cu 4-1 în faţa campioanei Manchester City.

 Meciul a fost decis de argentinianul Kun Aguerro, care a marcat de patru ori în poarta londonezilor.Atacantul care a fost cumpărat cu 45 de milioane de euro de la Atletico a devenit astfel cel mai bun marcator al lui Manchester City în istoria Premier League.Aguero are 61 de goluri în 95 de meciuri pentru City şi l-a depăşit pe Carlos Tevez, care are 58. Totodată, acesta l-a egalat pe Diego Costa în topul marcatorilor, având 9 goluri înscrise. 

În duelul direct al românilor, Southampton - Sunderland, atât Gardoş, cât şi Pantilimon au rămas pe banca de rezerve şi au asistat la un scor fluviu: 8-0 pentru Southampton, care a urcat pe poziţia a treia în Premier League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite