Polonezii sunt siguri. Swiatek a distrus-o pe Halep: „La propriu şi la figurat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep nu a putut trece de Iga Swiatek chiar dacă a luptat cu toate forţele. Jurnaliştii polonezi au fost extaziaţi de evoluţia reprezentantei lor, despre care cred că a excelat la toate capitolele

"Eroina noastră face legea la Indian Wells! A eliminat-o şi pe Halep, iar finala e aici! Tenismena noastră e de neoprit", au titrat polonezii de la Przeglad Sportowy, preluaţi de Eurosport.

"Ce emoţie, ce revenire, ce acţiune impresionantă, ce dăruire... Iga Swiątek a depăşit toate momentele dificile şi a distrus-o – la propriu şi la figurat – pe Simona Halep în semifinalele turneului WTA de la Indian Wells. Ea a învins-o pe româncă cu 7-6 (6), 6-4, iar în duelul pentru titlu va juca cu grecoaica Maria Sakkari, care s-a impus cu 6-2, 4-6, 6-1 în faţa ibericei Paula Badosa", au adăugat polonezii.

Site-ul WTA a recenzat şi el semifinala dintre Halep şi Swiatek. "În al doilea set, Halep a câştigat trei game-uri la rând pentru a lua avans cu 4-2, dar din nou jocul de retur al lui Swiatek a intrat în viteza maximă. O altă lovitură câştigătoare cu returul din forehand la minge de break la 4-4 i-a oferit lui Swiatek un al treilea game consecutiv şi o şansă de a servi pentru meci, pe care a luat-o cu aplomb. Swiatek a preluat conducerea atunci când a returnat al doilea serviciu al Simonei, adjudecându-şi două treimi din acele puncte, cu care a reuşit cele cinci breakuri şi a câştigat acest meci strâns", notează site-ul oficial al WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite