Pedeapsă record: Ce riscă Laurenţiu Rus, fotbalistul care a fost la un pas de a distruge viaţa unui adversar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a avut o intervenţie brutală, într-o primă fază, Rus a protestat la decizia centralului Andrei Chivulete de a-l elimina, fără a sta pe gânduri.

După câteva secunde însă, văzându-şi victima, fotbalistul a realizat că a făcut o mare prostie şi, speriat, a urmărit ce se întâmpla cu Mihăilă. Potrivit „Gazetei Sporturilor“, Rus, care i-a mai accidentat grav, în trecut, pe Chipciu (fractură de tibie) şi pe Aganovici (fractură de mandibulă), riscă o suspendare între 6 şi 10 etape. Intrarea sa se încadreaza în categoria loviturilor care provoacă vătămare fizică.

Cum Iaşiul mai are şapte meciuri de jucat în acest an, aproape sigur, Rus va reveni pe teren abia în 2019. Şi rămâne de văzut la ce echipă, fiind şanse mari să fie dat afară de CSMS Iaşi. „Gestul lui Rus e reprobabil. E în dezacord cu ceea ce cred eu despre fotbal, despre sport. Sigur, vor fi luate măsuri împotriva lui. Consecinţele le-am văzut. Vreau, mai întâi, să vorbesc cu mai multe persoane care se pricep la fotbal, care cunosc foarte bine fenomenul, pentru a-mi da seama dacă a existat intenţie sau nu. Dacă a existat intenţie, atunci va plăti pe măsură. Dar chiar dacă n-a fost intenţie, măsuri, oricum, vom lua“, a explicat directorul general al moldovenilor, Horia Sabo. 

De asemenea, clubul ieşean a anunţat printr-un comunicat că e de acord să plătească orice cheltuială legată de recuperarea lui Mihăilă.

Rus ne-a spus că n-a vrut să-l lovească pe Mihăilă, că gestul său a fost fără intenţie. Ionuţ Panţîru fundaş CSMS Iaşi  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite