VIDEO Momente terifiante la Iaşi: Fotbalistul Laurenţiu Rus aproape că şi-a ucis adversarul cu un fault criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima partidă din cadrul etapei cu numărul 14, CSMS Iaşi - CS U Craiova a început cu o fază groaznică. Jucătorii celor două formaţii au fost în stare de şoc, iar elveţianul Martici a început să se roage în genunchi.

Laurenţiu Rus (33 de ani) va sta mult şi bine pe tuşă, după ceea ce a făcut, în această seară, şi pentru care a fost eliminat imediat de centralul Andrei Chivulete. Iar mijlocaşul ieşenilor ar trebui să zică mersi că va scăpa doar cu o pedeapsă sportivă, fiindcă îşi putea compromite definitiv cariera în această seară.

În minutul 10 al meciului, Rus, într-un moment de demenţă totală, i-a aplicat adversarului său direct, Valentin Mihăilă, o lovitură groaznică în zona gâtului! În reluare, s-a şi văzut că Rus a lovit cu intenţie, precum un psihopat!

Jocul s-a oprit imediat, iar fotbaliştii ambelor formaţii au fost în stare de şoc. Andrei Cristea, colegul lui Laurenţiu Rus, a început să-şi facă cruce, iar elveţianul Ivan Martici, coleg cu Mihăilă, a căzut din picioare şi a început, pur şi simplu, să se roage în genunchi pentru coechipierul său.

Mihăilă a fost transportat la spital, însă, din fericire, starea sa de sănătate e stabilă, dar jucătorul de 18 ani va fi supus unor controale.

VEZI MOMENTUL ACCIDENTĂRII LUI MIHĂILĂ

VEZI CUM MIHĂILĂ E DUS CU SALVAREA LA SPITAL

MIHĂILĂ, RUGAT SĂ ZÂMBEASCĂ CU GÂTUL IMOBILIZAT ÎN SALVARE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite