Momente de groază: Medicul Craiovei a povestit în ce stare l-a găsit pe puştiul Mihăilă, lovit mişeleşte pe gazon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Stamatescu
Claudiu Stamatescu

La 33 de ani, Laurenţiu Rus, mijlocaşul celor de la CSMS Iaşi, a fost la un pas de a nenoroci viaţa unui puşti de doar 18 ani!

În minutul 10 al meciului cu CS U Craiova, Rus a avut un moment de demenţă: i-a aplicat un cot în gâtul lui Valentin Mihăilă din dorinţa de a opri plecarea acestuia pe contraatac! 

Intervenţia criminală a ieşeanului a fost urmată de momente teribile. În primul rând, Mihăilă a căzut inert pe gazon, fiind inconştient timp de un minut. Apoi, jucătorii ambelor formaţii au suferit un şoc teribil. Andrei Cristea, coleg cu Rus, a început să-şi facă cruce. Portarul Craiovei, Pigliacelli, a cerut cu gesturi disperate intrarea ambulanţei pe teren. Iar fundaşul elveţian al oltenilor, Martici, a căzut, pur şi simplu, din picioare şi a început să se roage în genunchi!

Cea mai grea misiune i-a revenit însă medicului Craiovei, Claudiu Stamatescu, cel care a povestit la Digi Sport în ce stare l-a găsit pe Mihăilă: „Era inconştient când am ajuns la el, avea un fel de convulsii, mandibula blocată. În astfel de situaţii e foarte periculos să intri în panică tu, ca medic. Aveam de lucrat şi cu restul jucătorilor, care erau agitaţi şi nu ne dădeau spaţiu ca să facem ce trebuia făcut pentru primul ajutor“.

Într-un final, Mihăilă a fost transportat cu gâtul imobilizat la spital, fiind supus unor controale. Din fericire, ca printr-un miracol, atacantul de 18 ani a scăpat fără probleme grave. „E recuperat în totalitate. A fost supus la toate investigaţiile necesare, pentru a evita o anumită afecţiune ascunsă. A făcut investigaţii suplimentare, tomograf, iar starea lui e foarte bună. În două-trei zile o să fie 100% apt pentru antrenamente“, a adăugat Stamatescu.

10 meciuri în acest sezon de Liga I a jucat Laurenţiu Rus, fiind titular în opt dintre ele. E sub contract cu CSMS Iaşi până în vara anului viitor.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite