Paralizat de la piept în jos, fostul rugbist George Baltă şi-a luat permisul auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul rugbist George Baltă, paralizat de la piept în jos, în urma unui accident suferit, în urmă cu zece ani, pe teren, în timpul unui meci, a obţinut, marţi, permisul auto.

După ce a făcut şcoala de şoferi şi a trecut de examenul teoretic, Baltă a susţinut, marţi, proba de traseu. ''În noi stă puterea de a avea o viaţă mai bună. Fă ce te face fericit, trăieşte liber'', a scris fostul taloner de la Olimpia Bucureşti pe contul personal de Facebook. "Oricât am încercat să ascund, aş minţi dacă aş spune că nu am avut emoţii. Am mai făcut un pas mare în evoluţia mea. De astăzi, gradul meu de independenţă a crescut. Vă mulţumesc pentru fiecare gând, pentru fiecare incurajare, au contat enorm. Roxana Isabela Ciuhulescu, Marius Teodorescu, Patrick....vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine. Vă îmbrăţişez", a mai scris Baltă, citat de Mediafax. 

Pe 11 martie 2006, rugbistul George Baltă a suferit un accident grav pe teren, în timpul unui meci. Diagnosticat cu traumatism vertebro-medular cervical, luxaţie anterioară bilaterală C6-C7 (coloana vertebrală deformată în zona gâtului şi măduva secţionată complet), tânărul taloner al Olimpiei Bucureşti a rămas paralizat de la piept în jos. Imobilizat în scaunul cu rotile, George a dat bacalaureatul, a absolvit o facultate şi are două servicii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite