Osaka, stupefiată: Ce a simţit campioana de la US Open în timp ce Serena urla şi plângea pe teren

Osaka, stupefiată: Ce a simţit campioana de la US Open în timp ce Serena urla şi plângea pe teren

Naomi Osaka (19 WTA) a câştigat prima ei finală de Grand Slam din carieră, însă bucuria succesului a fost umbrită de cele întâmplate în timpul partidei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Naomi Osaka a câştigat US Open 2018 în huiduielile publicului, deşi japoneza de 20 de ani n-a avut nicio vină pentru faptul că Serena Williams s-a certat cu arbitrul de scaun.

Atmosfera ostilă creată de spectatorii din tribune, cei mai mulţi dintre ei fani ai Serenei, a fost atât de urâtă, încât, la un moment dat, chiar Williams i-a îndemnat pe oameni să se potolească, deoarece Osaka n-a greşit cu nimic.

Emoţionată de victoria obţinută şi cu lacrimi în ochi, puştoaica de 20 de ani a avut un discurs superb la festivitatea de premiere.

Ce a spus Naomi Osaka?

*Ştim că lumea a sprijinit-o pe ea (n.r. – Serena Williams), îmi pare rău că a trebuit să se termine aşa meciul. Vreau doar să spun că vă mulţumesc că v-aţi uitat la meci. 

*Mama a sacrificat multe pentru mine şi înseamnă mult. Îi place să privească meciurile. Tata nu se uită la meciuri, doar se plimbă. Întotdeauna a fost visul meu să joc cu Serena în finala de la US Open. Sunt recunoscătoare că am putut să joc în faţa ta.

*A fost dificil. Mi-am făcut griji pentru ea (n.r. – când se certa cu arbitru şi cu supervizorul meciului). Fanul din mine a ieşit la suprafaţă (n.r. – Osaka a crescut având-o pe Serena drept idol).

CITEŞTE ŞI:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările