Olăroiu: "Copos e mulţumit dacă ia Cupa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul prânzului, delegaţia echipei Steaua s-a întors din cantonamentul efectuat în Austria. Storşi, probabil, de căldura de la Bucureşti, "roş-albaştrii" nu au dorit să declare

Ieri, în jurul prânzului, delegaţia echipei Steaua s-a întors din cantonamentul efectuat în Austria. Storşi, probabil, de căldura de la Bucureşti, "roş-albaştrii" nu au dorit să declare nimic la aterizarea pe aeroportul "Henri Coandă", singurul care a vorbit cu jurnaliştii fiind tehnicianul Cosmin Olăroiu.
"A fost un efort mare. Jucătorii vor avea parte de două zile de pauză, după care vom relua pregătirea. În ceea ce priveşte meciul cu ucrainenii de la Tavria Simferopol, jucătorii mei au cedat nervos pentru că erau obosiţi, dar şi pentru că au fost loviţi mai mereu fără minge. Atâta tot", a spus Oli, care nu a uitat de rivalii de la Rapid, mai ales că în avionul cu care s-au întors steliştii a călătorit şi George Copos. "Nu cred că domnul Copos este chiar duşmanul nostru. El este mulţumit să câştige Cupa României în fiecare an, în timp ce noi ne luptăm pentru campionat. Nu ne interesează Supercupa, dar jucătorii nu trebuie să uite că Steaua vrea să câştige fiecare meci", a mai adăugat tehnicianul.
În altă ordine de idei, tot ieri a venit în ţară şi noua achiziţie a clubului din Ghencea, israelianul Klemi Saban. "Sunt mândru că am venit la o echipă ca Steaua. I-am văzut la televizor şi mi-a plăcut echipa. Sper, după cât s-a zbătut Olăroiu să vin la Steaua, să demonstrez că a făcut o alegere bună. Am venit cu sufletul deschis pentru că am auzit că echipa este o mare familie", a declarat, pe aeroport, Klemi Saban.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite