Neozeelandezii dezmint: McCaw este gata să joace în semifinala cu Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele zile s-a vorbit des despre posibila absenţă a lui Ricchie McCaw de la meciul pe care Noua Zeelandă îl va susţine duminică, la ora 11.00, cu Australia, în semfinalele Cupei Mondiale la rugby. Antrenorul secund Steve Hansen a anunţat că zvonul este nefondat.

În ciuda unei accidentări la piciorul drept, Richie McCaw va figura în XV-le de start al Noii Zeelande. "Richie e bine. Matt Todd face parte din lotul lărgit de jucători. El s-a antrenat cu noi, la Christchurch, cum au făcut-o şi alţi jucători. Nu înseamnă că dacă Todd s-a pregătit cu noi atunci nu va juca McCaw. El ne-a ajutat să ne facem antrenamentele cu opoziţie".

De la debutul Rugby World Cup, în 9 septembrie, Noua Zeealandă a pierdut câţiva jucători importanţi - mijlocaşul la deschidere Dan Carter şi fundaşul Mils Muliaina. Absenţa lui Richie McCaw, dacă s-ar produce, ar reprezenta o altă grea lovitură, axa echipei fiind serios atinsă.

Noua Zeelandă şi Australia se vor înfrunta duminică, de la ora 11.00, în semifinalele Cupei Mondiale. Celălalt meci din această fază este Ţara Galilor - Franţa şi va avea loc sâmbătă, la aceeaşi oră. Ambele partide sunt transmise în direct la Digi Sport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite