Nemţii vor fi sub o presiune fantastică! Număr impresionant de români anunţat pentru azi în tribune la Bologna

Nemţii vor fi sub o presiune fantastică! Număr impresionant de români anunţat pentru azi în tribune la Bologna

România va avea parte de un public fantastiv

România va încerca azi să se califice în finala Campionatului European de tineret, urmând a întâlni Germania, la Bologna.

Ştiri pe aceeaşi temă

Partida va începe la ora 19.00, iar tricolorii vor avea un sprijin impresionant din tribune  "Ultimele detalii venite din partea organizatorilor Campionatului European, cu ocazia şedinţei tehnice oficiale din această seară: se preconizează că numărul românilor din tribune va ajunge la 20.000!

Până pe 26 iunie, la ora 16:00, se vânduseră aproximativ 18.000 de bilete, dintre care, se estimează, 16.000 au fost cumpărate de români! Iar cererea este în continuare foarte mare! Casele de bilete vor fi deschise şi mâine (27 iunie), în Piazza Della Pace şi Via Andrea Costa (09:30 – 18:45), preţul unui bilet este 5 euro, iar accesul fanilor pe arenă se face cu două ore înainte de startul partidei, adică de la ora 16:00" , se arată pe site-ul oficial al FRF. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: