Michael Jordan, patron la Bobcats

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jordan
Michael Jordan

Fostul baschetbalist american Michael Jordan a încheiat un acord pentru a deveni noul proprietar al echipei Charlotte Bobcats, la care era acţionar minoritar, din 2006.

Bob Johnson, care până în prezent a fost acţionar majoritar al echipei din NBA, a anunţat, sâmbătă, într-un comunicat, că i-a vândut acţiunile lui Jordan, însă nu a dat detalii în privinţa tranzacţiei. Acordul mai trebuie aprobat de NBA.

Divizia A
Dinamo, a patra victorie consecutivă

Deşi întâmpină în continuare mari probleme financiare, Dinamo Bucureşti a reuşit cea de-a patra victorie consecutivă în Divizia A la baschet masculin, învingând sâmbătă, pe teren propriu, SCM Craiova, scor 60-58. Viorel Mocanu a încheiat cu 10 puncte şi 10 recuperări, în timp ce Răzvan Popa a totalizat 12 puncte. De la oaspeţi s-a remarcat Darien O'Basset cu 23 de puncte, 10 recuperări şi 6 pase decisive.

Divizia A
Costescu, debut cu victorie

Tudor Costescu, noul antrenor al echipei BC Argeş Piteşti, a debutat cu victorie la echipa cu care a semnat un contract până la finalul sezonului. Piteştenii au obţinut prima victorie în deplasare după mai bine de patru luni, câştigând cu 87-83 la CS Otopeni. Pentru piteşteni a debutat şi pivotul Bambale Osby, care a înceiat meciul cu 15 puncte şi 5 recuperări. Cel mai bun marcator al oaspeţilor a fost Josh Jackson, cu 19 puncte în timp ce LeVars Seals a reuşit 21 de puncte pentru gazde. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite