Manchester United a achiziţionat un jucător din al doilea eşalon englez

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manchester United a ajuns la un acord cu Crystal Palace în privinţa mutării lui Wilfried Zaha, care se va realiza în schimbul a 18 milioane de euro.

Liderul Premier League va plăti divizionarei secunde 18 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Wilfried Zaha, transferul fiind aproape finalizat.

Jucătorul originar din Coasta de Fildeş este fan declarat Arsenal, însă şi-a dat acordul pentru transferul la echipa de pe „Old Trafford“. Situaţia fotbalistului este incertă încă, în sensul că nu s-a decis dacă va rămâne la Crystal Palace până în vară sau se va antrena sub comanda lui Sir Alex Ferguson încă din această iarnă.


Pe lângă conturarea drumului spre performanţă, mutarea lui Zaha la United reprezintă şi o creştere salarială de cel puţin zece ori, jucătorul din eşalonul secund fiind plătit momentan cu 180.000 de euro. 

Manchester United şi-a rotunjit bugetul după semnarea contractelor de luna aceasta cu doi mari sponsori din China. Pentru următorii trei ani, prima companie de băuturi din ţară şi cea de-a doua mare forţă din domeniul bancar chinez vor sponsoriza echipa de pe „Old Trafford“. 

„Diavolii roşii“ au remizat duminică în meciul din deplasare cu Tottenham (1-1), fiind egalaţi în ultimul minut. Următorul meci de campionat al formaţiei lui Ferguson va fi pe teren propriu, împotriva celor de la Southampton. United continuă să ocupe primul loc în campionat, la cinci puncte avans de următoarea clasată, City.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite