Loti Boloni crede că România va merge la Euro 2016, dar cu o condiţie. Favoritele fostului selecţioner la calificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Fostul selecţioner al României, al cărui nume a fost vehiculat intens pentru a-i succede lui Piţurcă la carma naţionalei, a făcut nişte pronosticuri ce îi avantajează pe tricolori în lupta pentru calificarea la Euro 2016.

După victoria României cu Grecia, Ladislau Boloni a comentat şansele tricolorilor de a prinde turneul final. În viziunea fostului selecţioner, România are calificarea asigurată cu condiţia să învingă Ungaria la Bucureşti, în următorul meci din preliminarii. "Dacă batem şi Ungaria în meciul următor, suntem calificaţi. Eu aşa cred", a spus Boloni pentru sportnews.ro.

De asemenea, antrenorul lui Al Khor consideră că şansele ca România să rateze calificarea sunt mici, deoarece adversarele din grupa tricolorilor sunt foarte slabe. "Adevarul este ca nici Ungaria, nici Finlanda, nici Irlanda de Nord n-au fotbal. Noi şi Grecia suntem peste acest nivel. Logic, niciuna dintre cele trei echipe n-are cum să se califice la Euro 2016. Nu pot trece de baraj, oricum. Totuşi, sigura surpriză o poate provoca Finlanda, pe care o văd cel mult pe locul 3 în grupă. România şi Grecia se vor califica direct de pe locurile 1 şi 2", a spus Boloni pentru Sport News.

Romania face parte din Grupa F a preliminariilor Euro 2016, alături de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord şi Insulele Feroe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite