James Rodriguez, vedeta columbienilor la CM, a anunţat unde şi-ar dori să joace după turneul final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
James Rodriguez e golgeterul Columbiei la CM FOTO AFP
James Rodriguez e golgeterul Columbiei la CM FOTO AFP

Vedeta columbiană James Rodriguez, care a calificat de unul singur naţionala sud-americană în sferturile Cupei Mondiale, graţie celor două goluri marcate împotriva Uruguayului, a ales echipa la care şi-ar dori să evolueze în viitorul apropiat.

Cupa Mondială din Brazilia scoate vedete pe bandă rulantă. Dacă jucătorii deja consacraţi au evoluat în ton cu aşteptările specialiştilor, în schimb, au existat jucători care au "explodat" cu prilejul turneului final. Unul dintre ei este James Rodriguez, atacant columbian care a calificat de unul singur naţionala ţării sale în sferturile CM.

VIDEO CM 2014. Columbia vs. Uruguay: 2-0. Rodriguez, vedeta meciului, a marcat superb din voleu

În prezent, Rodriguez joacă la Monaco, dar sunt şanse infime ca gruparea monegască să-l mai poată păstra pe columbian după Cupa Mondială. Evoluţiile sale peste aşteptări l-au propulsat deja în atenţia mai multor echipe puternice din Europa. 

Totuşi, Rodriguez nu vrea să joace pentru orice formaţie şi preferă Primera Division. "Mi-ar plăcea să joc în Spania. E visul meu să ajung acolo, e cel mai tare campionat. Prefer Real Madrid, nu Barcelona", a spus Rodriguez la un post de radio din ţara sa.

Această declaraţie vine să întărească dorinţa pe care jucătorul şi-a exprimat-o acum patru ani, când a spus că îşi doreşte să fie coechipier cu unul dintre cei mai buni fotbalişti ai planetei. "Visul meu este să joc alături de Cristiano Ronaldo", spunea Rodriguez acum patru ani.

Rodriguez, 22 de ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la valoarea de 30,8 milioane de lire sterline. El joacă la AS Monaco din iulie 2013, ajungând în Principat de la FC Porto, echipă la care s-a lansat în fotbalul mare. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite