GALERIE FOTO Incidente grave la finalul partidei FCSB - Dinamo! Jandarmii au intervenit în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul meciului dintre FCSB şi Dinamo, scor 1-1, a fost umbrit de incidente reprobabile cauzate de fanii ambelor echipe.

GALERIE FOTO

După ultimul fluier al arbitrului, suporterii lui Dinamo au vrut să pună banner-ul pe care scria "Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo" pe gazon, la mijlocul terenului. Galeria celor de la FCSB-ului a intrat şi ea pe teren şi a încercat să ia banner-ul. Imediat, lucrurile au degenerat. mai mulţi suporteri ai celor două echipe luându-se la bătaie la centrul terenului.

Lucrurile s-au calmat doar după de intervenţia în forţă a stewarzilor şi a jandarmilor.

"După aproximativ 10 minute de la terminarea partidei, mai mulţi suporteri FCSB şi dinamovişti au intrat pe suprafaţa de joc, între aceştia iscându-se o altercaţie fizică. În primă faza a intervenit firma de securitate contractată de organizator, după care au intervenit jandarmii, suporterii fiind îndepărtaţi de pe suprafaţa de joc. În urma acestui incident, şase persoane au fost identificate de jandarmi şi sancţionate cu câte 500 de lei fiecare şi interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioadă de un an, în conformitate cu art. 20, lit. X), din Legea 4/2008. În continuare, în baza imaginilor avute la dispoziţie, se vor face demersurile legale pentru identificarea şi altor persoane care au comis fapte antisociale", se arată într-un comunicat al Jandarmeriei,

Partida a fost întreruptă zece minute şi în prima repriză din cauza incidentelor. În minutul 33, la un corner pe care urma să-l execute de pe partea stângă de Florin Coman, fanii au aruncat cu obiecte în teren şi au scandat injurii rasiste la adresa jucătorului FCSB. Galeria dinamovistă a scandat: "Ţiganule" şi "Afară cu ungurii din ţară".

Arbitrul Istvan Kovacs a trimis jucătorii la cabine şi meciul a fost oprit zece minute. Arbitrul de centru a fost şi el lovit de un obiect venit din peluza dinamovistă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite