Ianis Hagi vrea la naţională în 3-4 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul de 13 ani al „Regelui“ a ieşit campion la juniori şi şi-a fixat deja un obiectiv îndrăzneţ. Echipa Academiei „Gheorghe Hagi“ a învins joi seară, la Buftea, cu 3-0 pe ACU Arad în finala Campionatului Naţional de Juniori născuţi în 1998.

Ianis Hagi, băiatul celui mai mare fotbalist român, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, care a câştigat titlul naţional la juniori de 13 ani.

„E cea mai importantă realizare a mea de până acum şi sunt tare fericit. Acasă am un loc special în cameră unde ţin toate trofeele, diplomele şi medaliile. Nu le ţin la un loc cu cele ale tatălui meu.

Fiecare cu ale lui. Peste trei sau patru ani sper să ajung la echipa naţională. Eu ştiu că dacă voi juca bine şi voi arăta că sunt talentat şi că merit, antrenorul mă va chema pentru ceea ce joc, nu pentru că mă numesc Hagi", a spus Ianis Hagi după câştigarea finalei.

„Regele" a debutat la naţională la 17 ani

La meci a asistat şi Gică Hagi, cel care a jucat primul meci la echipa naţională la 17 ani şi jumătate, adică exact vârsta pe care o va avea Ianis atunci când şi-a fixat obiectivul de a debuta printre tricolorii mari.

„Sunt fericit că băieţii de la Academie au câştigat campionatul, este primul lor trofeu major şi mă bucur pentru ei. Nu a fost un meci special pentru mine pentru că a jucat Ianis, l-am privit ca fiind doar unul dintre copii", a declarat „Regele".

"Ianis îşi doreste să-mi depăşească performanţele, dar depinde doar de el să ajungă fotbalist mare, să scoată oamenii pe străzi după meciuri."
Gică Hagi
tatăl lui Ianis

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite