Halep, o campioană şi când nu joacă: Ce a scris după finala feminină de la Wimbledon FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a devenit o simplă spectatoare, după ce a suferit o ruptură musculară la gamba piciorului stâng. Chiar şi aşa, deşi e în suferinţă şi ratează competiţii majore pe bandă, Simona ştie să se bucure pentru rezultatele colegelor sale din circuit.

Simona Halep riscă să încheie acest an, după doar 16 partide disputate în circuit (11 victorii, 5 înfrângeri), dacă pronosticul lui Ion Ţiriac se va adeveri şi fostul lider WTA va avea nevoie de o perioadă prelungită de refacere.

Din păcate, această situaţie şi-a lăsat deja amprenta asupra locului ocupat de „Simo“ în ierarhia mondială, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Deşi suferă pentru că a ratat French Open, Wimbledon şi Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august), Halep rămâne o sportivă cu adevărat elegantă. Care ştie să aprecieze inclusiv rezultatele rivalelor. Dovadă şi faptul că, astăzi, la câteva minute după triumful lui Barty la Wimbledon 2021, Halep a postat un mesaj de felicitare pentru liderul WTA.

„Nici că nu puteam să mă bucur mai mult pentru @ashbarty. Felicitări pentru titlul cucerit la Wimbledon şi să te bucuri de fiecare secundă de după această performanţă“, a scris Simona pe Twitter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite