Viorel Cataramă se întoarce în PNL: Este important să ne regrupăm în aceste campanii electorale care vor fi foarte grele

0
0
Publicat:

Omul de afaceri Viorel Cataramă revine în PNL, formațiunea pe care o conduce, Partidul Dreapta Liberală, urmând să fuzioneze prin absorbţie cu PNL.

Viorel Cataramă se întoarce în PNL FOTO Inquam
Viorel Cataramă se întoarce în PNL FOTO Inquam

„Important este să ne regrupăm toate forțele liberale de dreapta în aceste campanii electorale care vor fi foarte grele, dificile, dar sunt convins că se vor termina cu un succes al PNL. Vreau să merg în teritoriu și să ajut organizațiile în campania electorală. Mă îndrept cu gândul spre Bacău, unde sunt născut și unde vreau să ajut organizația. Voi activa și în București. Voi încerca să promovez mesajul economic liberal de dreapta în spațiul public pentru a putea înțelege mai clar că în acest moment că singurul partid care sprijină cu adevărat mediul privat este PNL și toate informațiile contrare sunt incorecte”, a transmis Viorel Cataramă.

Omul de afaceri a intrat în politică în 1990, ca membru al Partidului Național Liberal – Aripa Tânără. În anul 1992 s-a aflat la conducerea Noului Partid Liberal, iar din 1993, după fuziunea acestuia cu PNL, a devenit vicepreședinte al Partidului Național Liberal, funcție pe care a ocupat-o până în 1999. Viorel Cataramă a fost și senator în legislatura 1996-2000.

„După grupul ALDE care a revenit la matcă, și grupul liberalilor vechi, mai exact vechii tineri liberali, revin la PNL. Aceste momente sunt marcate chiar înainte ca PNL să împlinească 150 ani, anul viitor”, a transmis PNL într-un comunicat de presă, subliniind că formațiunea politică reintegrează toate grupurile liberale post-decembriste.

Viorel Cataramă a demisionat din PNL în 2018. Omul de afaceri fusese exclus de liberali, dar contestase decizia. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite