Hagi şi-a lăudat băiatul în presa din Scoţia: „E un star!“. A explicat de ce Ianis a eşuat şi la Genk

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a văzut un complot împotriva fiului său atât la Fiorentina, cât şi la Genk. Iar acum, când acesta a ajuns la Glasgow Rangers, fostul internaţional dă asigurări că mijlocaşul de 21 de ani e o vedetă.

Ianis Hagi a schimbat trei cluburi până acum şi singurul la care a fost titular, integralist şi căpitan a fost cel patronat şi antrenat de tatăl său. Ceea ce ridică un semn de întrebare în privinţa călităţilor pe care le vede Gheorghe Hagi şi, deocamdată, doar el.

Ajuns la Rangers, sub forma de împrumut de la Genk, Ianis a şi bifat deja 13 minute la noua sa formaţie. Nu s-a remarcat cu nimic, însă, oricum, nimeni n-avea pretenţia ca el să facă minuni, la două zile după sosirea sa la echipă, un singur antrenament şi 13 minute jucate. De acum încolo însă, fotbalistul va trebui să fie play maker-ul de care antrenorul Steven Gerrard are nevoie. 

În plus, tatăl său, Gheorghe Hagi, l-a prezentat deja ca pe un „star“ în „The Scottish Sun“, spunând că eşecul lui Ianis la Genk n-a fost din vina jucătorului.

Ce a spus Gheorghe Hagi?

*Ianis e un star! Eu încerc să nu vorbesc prea mult despre el, fiindcă, după părerea mea, e important ca el să se descurce şi să-şi facă o carieră singur, fără ca eu să vorbesc tot timpul despre el.

*Ceea ce voi spune e că ce s-a întâmplat la Genk n-avea nicio legătură cu el.

*Atunci când a primit şansa de a juca acolo, a arătat că a fost unul dintre jucătorii lor cei mai buni.

*Mă bucur că s-a dus la un club unde poate juca. E o mutare bună pentru el.

*Vreau ca el să fie bucuros, să progreseze în continuare şi să se bucure de cariera lui şi cred că poate face aceste lucruri în Scoţia.

*Şi vreau să explic de ce e deja un star. Când România a jucat cu Spania în noiembrie, eram în tribune şi un băiat a venit şi mi-a cerut un autograf. Când i l-am dat, a fost încântat şi le-a spus tuturor că a luat un autograf de la „tatăl lui Ianis“. Asta m-a bucurat mai mult ca orice.

Îl aveţi acum (n.r. - pe Ianis Hagi), e al vostru, vorbiţi cu el. El trebuie să vorbească, el trebuie să facă. Eu trebuie să vorbesc mai puţin, să fiu în linia a doua. Gheorghe Hagi antrenor Viitorul  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite