Hagi revine în iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Regele“ se pregăteşte să devină, în mod oficial, antrenorul echipei pe care o patronează, Viitorul Constanţa.

Gheorghe Hagi se simte foarte bine în postura de patron al unui club de fotbal, însă îşi doreşte totodată să şi antreneze din nou. Aflat în Antalya, împreună cu Viitorul Constanţa, „Regele" e nelipsit de la şedinţele de pregătire ale echipei sale. Îmbrăcat mereu în trening, Hagi se implică activ la antrenamente şi obişnuieşte să le explice chiar el jucătorilor ce trebuie să facă pe teren. De altfel, fostul căpitan al naţionalei a lăsat deja de înţeles că va prelua oficial conducerea tehnică a formaţiei sale în vară, dacă Viitorul va promova în Liga I.

„Ne aşteaptă un retur foarte greu, dar ne-am întărit exact acolo unde trebuia, prin aducerea lui Nicolae Dică. Dacă vom munci la fel de bine în continuare vom reuşi promovarea. Proiectul acesta creşte şi o face frumos. Am primit oferte de a antrena, dar nu mă duc să antrenez o echipă de club, după ce am refuzat echipa naţională. Poate voi fi patron-antrenor, cine ştie? Aşa voi avea siguranţa că pot să-mi implementez ideile", a mărturisit „Regele". Deocamdată, Viitorul Constanţa este pregătită de Cătălin Anghel, iar echipa a doua a clubului, care se află tot în Antalya, este antrenată de către Cristian Cămui, ambii fiind însă strict monitorizaţi de către Hagi.

"Dacă Viitorul promovează, nu am cum să mai antrenez o altă formaţie din Liga I, din moment ce sunt deja patronul unui club.''
Gheorghe Hagi patron Viitorul Constanţa

30 de puncte a adunat Viitorul Constanţa în cele 15 meciuri disputate în acest sezon al Ligii a II-a, fiind lider cu patru puncte avans .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite