Hagi: "După Sampras, cel mai bun tenisman e Federer"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă organizată cu ocazia tragerii la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, că elveţianul Roger Federer este în opinia sa cel mai bun tenisman după americanul Pete Sampras.

"Îmi place tenisul. Nu mai mult ca fotbalul, dar mi-a plăcut întotdeauna să mă uit la tenis. Cu toate că Nadal e stângaci şi mai este şi din Spania, o ţară care îmi place, pentru mine în ultimii ani după Sampras cel mai bun a fost Federer. Pentru tehnica pe care o are. La fete, Clijters (n.r. – Kim Clijters) îmi place pentru că a revenit după mult timp”, a spus actualul antrenor.

Rugat să ajute la procesul tragerii la sorţi, Gheorghe Hagi a extras din urnă numărul 10, cel pe care l-a purtat pe tricoul de joc în cariera sa de fotbalist atât la prima reprezentativă a României, cât şi la echipele de club. “Ce număr credeţi că am tras? Numărul 10!”, a afirmat Hagi.

Ilie Năstase a precizat că Gheorghe Hagi este un bun jucător de tenis. “Gică joacă foarte bine tenis. Cu el l-am bătut pe domnul Enoiu şi încă un prieten cu 6-0. Şi i-am luat domnului Enoiu 500 de euro. Gică joacă foarte bine cu mâna dreaptă, nu foloseşte stânga”, a spus Năstase.

Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Nadia Comăneci şi Gheorghe Hagi au participat, sâmbătă, la tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite