Gigi Becali, distrugătorul de fotbalişti: Ce s-a înâtmplat cu puştiul Andrei Vlad, după ce patronul l-a călcat în picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După egalul cu Dinamo, Gigi Becali a ieşit de pe „Arena Naţională“ şi, aşa cum face mereu după rezultatele nefavorabile, şi-a făcut praf echipă. Primul vizat a fost puştiul Andrei Vlad (18 ani).

Cu trei zile înainte, latifundiarul din Pipera îl ridicase în slăvi pe portarul adus de la Craiova pentru 400.000 de euro: „Ne-a salvat în meciul cu Lazio!“. La finalul derby-ului, patronul a anunţat nu doar scoaterea lui Vlad din echipă, dar şi intenţia de a transfera imediat un alt portar! Ceea ce s-a şi întâmplat, bucureştenii aducându-l, luni, pe Cristi Bălgrădean.

„Gata cu Messi al portarilor (n.r. - Andrei Vlad), m-am convins! Nu se poate aşa ceva. E prea mult, e prea lejer, prea neconcentrat. Dică şi MM mi-au spus că putem să pierdem campionatul. Am luat două goluri din greşelile lui Vlad. La primul gol trebuia să o dea în aut. O apăram şi eu pe aia. Messi al portarilor, cum ziceam...M-am înşelat şi cu asta-basta. M-am convins, nu trebuie să-mi mai spună nimeni nimic. Probabil, o să-l mai lăsăm un meci, să vedem. E posibil să apere Stăncioiu la Roma. O să mă consult cu MM şi cu Dica“, a explicat Becali.

Luni seara, prezent la Digi Sport, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor a povestit cum Andrei Vlad a fost distrus, după ce Becali l-a scos ţap ispăşitor pentru remiza cu Dinamo.

„Am înţeles că a fost destul de afectat după declaraţiile patronului. Am înţeles că a plâns. Aşa mi s-a spus, eu n-am fost acolo. Când echipa a jucat bine, Vlad a făcut partide bune. Dar să nu uităm că el are doar patru jocuri pentru FCSB. Sunt doar patru meciuri. Niţă a fost timp de doi ani cel mai bun portar al României, e normal să se simtă plecarea lui“, a explicat Duckadam.

După ce l-am luat, Meme, care e foarte exigent la transferuri, mi-a zis că Andrei Vlad e fenomen. Cică nu l-ar da acum pe 5 milioane. Meme mi-a zis că îţi dă fiori când stă în poartă, e de pe altă planetă! Gigi Becali în vară   Ne-a bătut Vlad în meciul cu Dinamo! Nu te dai şmecher şi dai pasă la adversar, o dai în aut. Ce, eşti fotbalist de câmp? Eşti portar! A greşit cu CFR, a greşit şi cu Dinamo, gata! Gigi Becali duminică seară
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite