Gigi Becali îi declară război lui Răzvan Burleanu: „Peste o lună îşi ia ghiozdanul şi pleacă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Partida dintre Hermannstadt şi FCSB a fost amânată pentru astăzi, de la ora 14.00. Federaţiei i se reproşează că nu a amânat de la început acest meci şi a adus 12.000 de spectatori degeaba în tribune.

Atât sibienii, cât şi cei de la FCSB, au fost nemulţumiţi de toată această tevatură în jurul partidei din sferturile Cupei României. 

"Îi arăt eu lui Burleanu. Acest copil a început să scoată colţii la mine şi crede că eu o să mă speri de el? Dar îi promit solemn că o să îl coste postul pentru bătaia asta de joc la adresa Stelei şi a mea. El ştiţi ce aşteaptă acum? Să nu las eu echipa să intre pe teren ca să mă suspende. Dar îl mai rabd o lună şi ceva pe acest copil, iar apoi o să işi ia ghiozdanul şi o să plece unde o vedea cu ochii. Nu îi este ruşine? Păi la Craiova e zăpadă, iar la Sibiu e soare şi jucătorii mei sunt în şlapi?", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

”Noi i-am atenţionat încă de luni, i-am şi notificat în acest sens, că vremea nu va fi bună şi că ar fi mai bine să amânăm partida, dar nici măcar nu ne-au răspuns. Noi n-am avut ce face, am făcut deplasarea la Sibiu, am închiriat un charter în mod special şi când am ajuns acolo s-a constatat că noi am avut dreptate. Acum, logic ar fi ca noi să-i acţionăm în instanţă pe cei de la FRF şi să ne suporte toate cheltuielile de deplasare”, a spus Duckadam, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite