George Ogăraru s-a despărţit de Ajax şi vrea să devină antrenor principal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doi ani petrecuţi la centrele de copii şi juniori de la Ajax, George Ogăraru s-a despărţit de clubul olandez pentru a-şi continua în România cursurile de antrenor.

"Multumesc conducerii clubului Ajax pentru înţelegerea avută faţă de dorinţa mea de a continua în România cursurile de Licenţă Pro UEFA ! Astfel am decis împreună să întrerupem pentru o perioadă frumoasa noastră colaborare!

Am ales să merg pe drumul cel mai scurt către obiectivul meu de a deveni cât mai curând antrenor principal sau director tehnic la un club de seniori.

Felicitari Marcel Keizer pentru promovarea la prima echipa! Este o încununare, cum nu se putea mai frumoasă, a muncii depuse în acest sezon la echipa secundă!! A fost o plăcere să lucrăm împreună şi alaturi de fostul meu coleg de echipă John Heitinga ...noul antrenor al juniorilor U19!

Este o şansă deosebită pentru Johnie de a se specializa ca antrenor şi spun asta din proprie experienţă. Au fost 3 ani în care Ajax Amsterdam m-a format ca antrenor şi manager, mi-a dezvăluit secretele filosofiei şi al modului de lucru atât de apreciat în lumea fotbalului. Am învăţat aici "cum se face" şi de-abia aştept sa pun în aplicare acest model mai departe în carieră!" , a fost mesajul postat de George Ogăraru pe Facebook. Din vara lui 2016, Ogăraru a ocupat funcţia de antrenor secund a echipei secunde a lui Ajax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite