FOTO Are antrenor! Simona Halep a făcut prima şedinţă de pregătire cu un tehnician, după despărţirea de Darren Cahill

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Darren Cahill nu vor colabora şi în 2019, australianul dorindu-şi un an în care să stea cât mai mult cu familia.

Chiar dacă a anunţat că după despărţirea de australianul Darren Cahill va începe sezonul fără antrenor, Simona Halep nu avea cum să facă pregătirea fără a avea alături de ea un tehnician.

Pentru că îl cunoaşte de când era mică, Simona l-a rugat pe Florin Segărceanu, căpitanul echipei de Fed Cup, să o asiste  la antrenamente, iar acesta, aşa cum a mai spus în trecut, i-a sărit în ajutor cu mare plăcere. El a declarat în urmă cu două săptămâni că nu poate să-i fie antrenor Simonei, dar că dacă îi va cere ajutorul vreodată o va ajuta cu mare plăcere.

Lucru care s-a întâmplat marţi după-amiază, la primul antrenament cu racheta al Simonei Halep după o lună şi jumătate, timp în care a avut vacanţă şi apoi a făcut doar recuperare pentru hernia de disc. Primul antrenament a avut loc pe terenul devenit deja tradiţional pentru Simona în cazul pregătirii de iarnă: sala de tenis din cadrul Complexului Olimpic Sydney 2000, de la Izvorani.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite