FOTO 50 years challange: Cum s-a viralizat rapid bucuria lui Messi de la golul 2 al hattrick-ului cu Sevilla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Lionel Messi a fost decisiv în partida câştigată de Barcelona în deplasarea de la Sevilla, argentinianul reuşind un hat-trick şi o pasă de gol în victoria cu 4-2

Valul de laude la adresa căpitanului Barcelonei şi comparaţiile cu alte legende sacre ale fotbalului mondial au scos din memoria internetului o asemănare frapantă. Bucuria lui Messi după marcarea golului 2, când i-a sărit în braţe coechipierului Dembele, este aproape identică cu cea a lui Pele şi Jairzinho, de la primul gol al finalei Campionatului Mondial din 1970, câştigată de Brazilia în faţa Italiei, scor 4-1.

A fost pentru a 50-a oară în carieră când Messi a reuşit şă înscrie de trei ori pe parcursul unui meci. De 44 de ori a făcut-o pentru Barcelona şi în alte 6 dăţi pentru Argentina. De asemenea, e hat-trick-ul cu numărul 32 în campionatul Spaniei.

În acest sezon, în 2.571 de minute jucate, Messi are 33 de goluri şi a adunat 18 pase de gol. Adică un gol marcat la fiecare 78 de minute şi o pasă decisivă la 143 de minute.

Doar Cristiano Ronaldo a are mai multe partide în care a înscris de cel puţin trei ori, 51 - 6 cu naţionala Portugaliei, una cu Manchester United şi 44 cu Real Madrid.

messi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite