Fotbalul italian, desfiinţat: „Nu a mai rămas niciun jucător mare în Serie A“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovici

Află cine e omul care spune că, după iminenta plecare a lui Zlatan Ibrahimovici la PSG, campionatul italian vă cădea în mediocritate.

Mino Raiola e cel mai căutat impresar FIFA în aceste zile. Îl reprezintă pe Zlatan Ibrahimovici, iar suedezul e la un pas de a semna cu Paris Saint-Germain.

Milan s-a înţeles deja cu francezii asupra sumei de transfer, 20 de milioane de euro, şi mai rămâne ca PSG să ajungă la un acord cu fotbalistul de 30 de ani.

Cât cere „Ibra"?

Tocmai de aceea, Raiola se află la Paris, unde a avut mai multe runde de negocieri cu gruparea finanţată cu petrodolarii arabilor.

PSG a fost preluată de Fondul de Investiţii al Qatar-ului în acest an.

Pentru a juca în Ligue 1, „Ibra" vrea un salariu de 14 milioane de euro pe sezon. La Milan, el câştigă 12 milioane de euro pe an.

Ce spune impresarul suedezului?

„Nu m-am întâlnit cu Leonardo, directorul sportiv de la PSG, trei zile la rând, ca să bem o cafea. Zlatan vrea să joace în campionatul francez, altfel nu eram la Paris", a declarat Mino Raiola.

„Pentru mine, Zlatan e cel mai bun jucător din lume şi, de aceea, are pretenţii pe măsură, iar cei de la PSG ar trebui să ştie acest lucru. Zlatan are spirit de învingător. El, de unul singur, poate să facă un stadion să radieze! Dacă pleacă din Italia, înseamnă că Serie A nu mai are niciun jucător mare şi că va fi un campionat mai slab. În schimb, cu Ibrahimovici pe teren, Ligue 1 va fi un campionat mult mai interesant", a spus Raiola pentru „L'Equipe".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite