EXCLUSIV Cum se dau antrenorii afară la arabi: predecesorul lui Reghecampf a primit un cadou fabulos de despărţire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorul Arabiei Saudite la Bucureşti a ţinut să facă o poză cu Reghecampf
Ambasadorul Arabiei Saudite la Bucureşti a ţinut să facă o poză cu Reghecampf

Românul s-a dus cu noroc la saudiţi: Al-Hilal a avut parte de o tragere la sorţi excelentă în sferturile Ligii Campionilor Asiei, iar fostul tehnician al echipei s-a bucurat de o surpriză uriaşă.

Laurenţiu Reghecampf nici n-a ajuns, deocamdată, în Arabia Saudită, însă poate spune că şi-a început aventura la Al-Hilal cu dreptul.

La sediul Confederaţiei Asiatice de Fotbal (AFC) a avut loc, ieri, tragerea la sorţi pentru sferturile Ligii Campionilor Asiei, competiţie pe care Al-Hilal visează să o cucerească din 2000. Mai precis, de când echipa era pregătită de Anghel Iordănescu. Iar românii par să aducă noroc pentru formaţia din Riad. La două zile după ce a bătut, oficial, palma cu Reghecampf, Al-Hilal a avut parte de cel mai accesibil adversar posibil în Ligă: Al-Sadd (Qatar).

„Dubla“ programată pentru 19 şi 26 august va fi şi prima mare provocare pentru „Reghe“. Dacă va trece de vicecampioana Qatarului, Al-Hilal va întâlni învingătoarea dintre Al-Ain (Emirate) şi Al-Ittihad (Arabia Saudită) în semifinale. Iar în cazul unui nou succes, în finală, arabii vor da piept cu o grupare din China, Coreea de Sud sau Australia.

A luat viza, urmează să-şi aleagă casa

Reghecampf a aflat, la Bucureşti, numele viitorului adversar din Ligă. Tehnicianul de 38 de ani a făcut, în ultimele zile, mai multe drumuri la Ambasada Arabiei Saudite şi, într-un final, a obţinut viza de intrare în Regat. A fost ajutat şi de faptul că ambasadorul saudiţilor la Bucureşti e un fan înfocat al celor de la Al-Hilal. De altfel, el a profitat de ocazie şi a făcut o poză, alături de „Reghe“.

Românul va ajunge în weekend la Riad, iar după ce va fi prezentat în cadrul unei conferinţe de presă, el va stabili programul de pregătire pentru această vară. Apoi, îşi va alege o locuinţă într-un complex în afara Riadului, acolo unde stau numai cetăţenii străini.

Bentley pentru predecesorul lui „Reghe“

Instalarea lui Reghecampf la Al-Hilal a însemnat despăţirea clubului de Sami Al-Jaber, fost mare jucător al arabilor care, din postura de antrenor, a obţinut un loc doi în campionat şi a dus echipa până în sferturile Ligii Campionilor Asiei.

Îndepărtarea lui Al-Jaber n-a fost pe placul fanilor, care au criticat decizia conducerii. Totuşi, pentru a mai domoli furia suporterilor şi pentru a lăsa impresia că despărţirea de Al-Jaber s-a produs în condiţii amiabile, şefii lui Al-Hilal i-au dăruit fostului antrenor un Bentley drept cadou de plecare.

2

Ligi ale Campionilor Asiei a cucerit Al-Hilal de-a lungul istoriei, în 1991 şi în 2000, ultima dată cu Iordănescu pe bancă.

CITEŞTE ŞI:

*Arabii sunt oripilaţi de trecutul lui Reghecampf: ce au descoperit pe Google şi cum îi zic antrenorului român

*EXCLUSIV Aici va sta Reghecampf în Arabia Saudită. Cum se schimbă viaţa fostului tehnician stelist printre arabi

*VIDEO Pe el îl va antrena Reghecampf: un fotbalist de la Al-Hilal a devenit „vedetă“ mondială cu o ratare colosală

*Probleme pentru Reghecampf. Arabii cred că soţia lui are legături strânse cu pornografia şi nu o vor în ţara lor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite