Englezii se răzbună pe Năstase: „Îl vom opri la poartă la Wimbledon!“. Discurs acid al organizatorilor turneului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii de la Wimbledon au anunţat că, pe lângă faptul că nu va primi invitaţie la Loja Regală, fostul lider ATP nici nu va avea dreptul de a intra în incinta complexului All England Club.

Ilie Năstase şi-a cerut scuze pentru comportamentul său grobian în timpul meciului Cârstea – Konta la Fed Cup, însă englezii nu uită şi nu iartă ce a făcut căpitanul nejucător al României.

Suspendat provizoriu de Federaţia Internaţională de Tenis (ITF), „Nasty“ rămâne în atenţia presei britanice care, aproape zilnic, readuce cazul Năstase în prim-plan, în aşteptarea verdictului pe care ITF îl va da în privinţa românului. Acum, ziarele din Anglia au confirmat prin vocea oficialilor de la Wimbledon zvonurile apărute, săptămâna trecută, privind excluderea lui „Nasty“ de la turneul din acest an.

„Trebuie să spunem că ce a zis Năstase (n.r. – Fucking bitches către Konta şi Keothavong) şi comportamentul său n-au fost bune şi noi îl condamnăm. În ceea ce priveşte invitaţia sa în Loja Regală de la Wimbledon, în acest an, el nu va primi aşa ceva“, a declarat preşedintele turneului, Philip Brook.

Preşedintele executiv al celui de al treilea Grand Slam al anului, Richard Lewis, a fost şi mai dur. „Deocamdată, Năstase e suspendat provizoriu de ITF. Dacă suspendarea sa va fi prelungită pe durata Wimbledon şi el va încerca să vină la meciuri, cumpărându-şi bilet, atunci îl vom opri la poartă“, a precizat Lewis.

CITEŞTE ŞI:

*Năstase dă de pământ cu englezii: „Sunt nişte cretini!“. Fostul lider ATP şi-a comentat excluderea de la Wimbledon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite