Dinamo a prezentat un antrenor care a vorbit despre situaţia ridicolă de la club: cum a surpins Stoican la conferinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pomposul proiect „New Dinamo“ are o nouă versiune cu vechiul antrenor. Mihai Teja a fost dat afară după 63 de zile, fiind înlocuit cu predecesorul său. În această harababură totală, cineva a găsit puterea de a vorbi despre o realitate amară.

Flavius Stoican a revenit, oficial, la Dinamo, după ce fusese demis la 12 decembrie. Având în vedere că l-a înlocuit pe Mihai Teja, un tehnician concediat după doar cinci meciuri, Stoican s-a ferit să vorbească despre proiecte pe termen lung, aşa cum fac patronul Ionuţ Negoiţă şi oamenii săi.

„Am realizat că vorbim prea mult şi ne proprunem obiective îndrăzneţe şi rămân doar vorbe. Obiectivul meu e să câştigăm următorul meci, pentru moral, încredere şi atunci mergem pe panta ascendentă“, a spus Stoican la conferinţa sa de prezentare.

El a fost înlăturat, la finalul anului trecut, din cauza faptului că nu i-a făcut pe plac preşedintelui Constantin Anghelache, cel care are tot felul de opinii despre tactică şi formule de echipă. Acum însă, Stoican susţine că are sprijinul tuturor.

„Cred că, în momentul acesta, oamenii care conduc clubul sunt pe aceeaşi lungime de undă cu mine. Discuţiile cu ei au durat o oră. Am plecat un pic trist, dar mă întorc bucuros la Dinamo. Sunt, parcă, mai dornic ca oricând să duc la bun sfârşit ceea ce mi-am propus. Un lucru îmbucurător e atunci când, după ce încetezi colaborarea cu o echipă, oamenii de care te desparţi îţi aduc cuvinte de laudă. Aşa simt eu, am păstrat o relaţie normală cu oamenii cu care am lucrat. Dacă avem rezultate, părerile contra vor fi mai puţine; mi-aş dori să nu fie deloc, dar e greu“, a continuat tehnicianul de 38 de ani.

Cât timp crede că va rezista la Dinamo?

„Îmi propun să rămân cât mai mult posibil, dar ştiu care e viaţa antrenorilor. Le-am spus băietilor că trebuie să mergem ascendent, că avem o echipă care poate mai mult. Băieţii m-au primit zâmbind, degajaţi, vreau să aibă entuziasm. Fără entuziasm sunt probleme şi cu evoluţiile de pe teren“, a explicat Stoican.

Acesta a insistat că Ionel Dăniculescu va rămâne în cadrul clubului, deşi s-a vehiculat că fostul atacant poate fi îndepărtat, deoarece a criticat concedierea lui Teja.

„Ionel Dănciulescu va rămâne în cadrul clubului, ca director sportiv. Iulian Mihăescu va fi antrenorul secund“, a anunţat antrenorul roş-albilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite