Demonstrativul de snooker e aproape sold-out: veşti bune pentru cei care n-au reuşit să ia un bilet la un preţ accesibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan

Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham se vor înfrunta, la Bucureşti, în două meciuri care au generat un interes enorm în rândul iubitorilor acestui sport din ţară. Organizatorul Adrian Thiess a făcut un anunţ important în privinţa tichetelor puse în vânzare.

Demonstrativul de snooker Ronnie O’Sullivan – Stuart Bingham va fi, cu siguranţă, evenimentul sportiv al finalului de an în România.

Iar acest lucru s-a văzut după modul în care s-au dat biletele, luni, imediat după ce ele au fost puse în vânzare prin intermediul site-ului eventim.ro. În câteva minute, peste 2.000 de tichete au fost achiziţionate, aşa că, e clar: vom avea două meciuri cu casa închisă la Circul Globus din Bucureşti.

Vin bilete suplimentare

Iniţial, O’Sullivan şi Bingham ar fi trebuit să aibă prima confruntare în Capitală, după care să se întâlnească la Cluj. Cum nu s-a găsit o sală pentru al doilea eveniment, ambele meciuri vor avea loc la Bucureşti, după următorul program:

*Sâmbătă, 21 noiembrie, ora 19.00, Circul Globus

*Duminică, 22 noiembrie, ora 20.00, Circul Globus

„Într-o prima fază, am pus în vânzare 1.500 de bilete pentru fiecare demonstrativ. Aproape sigur însă, vom suplimenta numărul biletelor, fiindcă acum se fac nişte lucrări de modernizare la Circul Globus. Când ele se vor finaliza, vom putea avea 2.000 de oameni la fiecare meci. Din motive organizatorice însă, n-am vrut să riscăm până când lucrările nu se vor termina“, ne-a spus Adrian Thiess, cel care organizează cele două meciuri în România.

În acest moment, pentru niciun meci nu se găsesc alte tichete decât cele la preţul de 1.512 lei bucata. În următoarea perioadă însă, se vor mai pune în vânzare alte bilete cu preţuri „normale“, aşa că fanii snooker-ului au motive să verifice, periodic, site-ul eventim.ro, singurul care vinde tichete pentru cele două întâlniri O’Sullivan – Bingham.

Preţul biletelor

Pachet VIP – 1.512 lei*

Categoria I – 291.6

Categoria a II-a – 194,4

Categoria a III-a – 97,2

*Preţurile includ toate taxele.

** Biletele sunt cu acces general, locurile din Circul Globus urmând a fi ocupate în ordinea sosirii. 

***Pachetul VIP conţine: Bilet lojă, Acces la after party, Carte semnată, Cadou

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite