CTP, entuziasmat de ce joacă Halep: Analiză savuroasă după victoria Simonei cu Badosa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu urmăreşte cu mare interes turneul de la Madrid
Cristian Tudor Popescu urmăreşte cu mare interes turneul de la Madrid

Cristian Tudor Popescu a avut, într-o primă fază, anumite rezerve în privinţa colaborării Simonei Halep cu Patrick Mouratoglou. Acum, după două partide solide ale Simonei la Madrid Open, reputatul comentator a făcut comparaţia cu o perioadă excelentă din cariera fostului lider WTA.

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) a avut o evoluţie încântătoare, sâmbătă seară, când a dat de a doua jucătoare a lumii, Paula Badosa (Spania, 24 de ani). Dincolo de rezultatul final, 6-3, 6-1, calitatea tenisului jucat de „Simo“ a entuziasmat.

Probabil, de aceea, Cristian Tudor Popescu, într-o postare pe Facebook, a comparat forma actuală a lui Halep cu cea din 2018, când constănţeanca a avut nişte rezultate remarcabile, totul culminând cu câştigarea turneului de la French Open.

Ce a scris Cristian Tudor Popescu?

Simona – fără pas în spate!

În sfârşit! Simona s-a întors la ce ne-a arătat în 2018, când a ajuns în finală la Australian Open şi a câştigat Roland Garros. Urcată la maximum fizic, cu jocul de „picioare zburătoare” care a făcut-o celebră, Simo n-a dat niciun pas în spate în faţa loviturilor dure ale numărului 2 mondial, Paula Badosa.

A luat iniţiativa, a returnat decisiv, a atacat cum a avut ocazia. 

A reuşit contre formidabile, de „WTA lovitura lunii aprilie”.

Foarte bine pregătită, inclusiv psihic, ştiind tot timpul ce are de făcut – asta trebuie să fie rezultatul lucrului împreună cu antrenorul Patrick Mouratoglou, cu care se arată că a făcut „joncţiunea”. 

Semne bune, chiar foarte!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite