CS U Craiova – Viitorul 1-2: meci istoric pentru fiul lui Hagi şi un nou episod din declinul unei echipe care voia în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

În sezonul trecut, „CraiOlguţa“ legase, la un moment dat, o serie de 19 meciuri oficiale fără înfrângeri. Acum, trupa pregătită de cuplul Cârţu – Săndoi a devenit „Porumbelul păcii“.

CS U Craiova rămâne cu o singură victorie după primele şase etape şi, dintr-o echipă care avea obiectivul declarat de a juca în cupele europene, a ajuns o formaţie care se zbate în partea inferioară a clasamentului.

Miercuri, oltenii au cedat, acasă, în faţa celor de la Viitorul, scor 1-2 (Vătăjelu 84-penalty / Fl. Tănase 11-penalty, Aganovici 42). 

Pe lângă faptul că a bifat cel de al doilea succes în actuala ediţie de campionat, antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, a mai avut un motiv de mândrie. După două etape în care şi-a lăsat fiul doar pe banca de rezerve, „Regele“ l-a titularizat pe Ianis şi i-a dat şi banderola de căpitan. Astfel, Hagi jr a devenit cel mai tânără căpitan din istoria Ligii I la 16 ani, 9 luni şi 22 de zile.

Ianis Hagi a fost schimbat după 59 de minute, la scorul de 2-0 pentru Viitorul.

După acest rezultat, CS U Craiova rămâne pe locul 10 din 14 cu cinci puncte. Viitorul a urcat, deocamdată, pe locul 1 cu zece puncte, la fel ca CSMS Iaşi, moldovenii având însă un golaveraj inferior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite