Criza se adânceşte la Dinamo. Câinii au bifat al treilea eşec al sezonului după un meci cu rezervele CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a bifat al treilea meci fără gol marcat în acest debut de campionat şi, cu zero puncte şi fără gol marcat, ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. Aşa cum a anunţat încă după victoria din prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, cu Maccabi, Dan Petrescu a odihnit majoritatea titularilor în perspectiva returului de săptămâna viitoare.

Golul a fost marcat de Omrani (foto), în minutul 83, dintr-o lovitură de la 11 metri acordată de arbitrul Andrei Chivulete pentru un fault în careu. Dinamoviştii au protestat la decizia arbitrului şi au contestat-o la declaraţiile de la finalul meciului.

Pe banca tehnică a echipei Dinamo s-a aflat Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe.

Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu un banner cu mesajul: “Multă sănătate, Eugen Neagoe. Suntem alături de tine”.

În urma acestui rezultat, Dinamo ocupă ultimul loc în Liga 1, fiind singura echipă din campionat care n-a marcat nici măcar un gol. Dincolo, CFR a adunat 7 puncte şi a trecut pe primul loc al clasamentului.

CFR Cluj: Arlauskis - Butean, Mureşan, Cestor, Peteleu - Hoban, Itu (Omrani ’46), L. Aurelio - M. Pereira (Mailat ’63), Costache, Al. Păun.

Dinamo: Piscitelli - Moura, Bejan, Grigore, Sin – Mrzljak (Bru ’46), Răuţă, Filip (Popa ‘85) - Sorescu, Montini, Moldoveanu (Mihaiu ’78).

Cartonaşe galbene: Arlauskis ’11, Costache ’60, Hoban ’66, Mailat ’73, ‘88 Cartonaş roşu: Mailat ‘88

Liga 1, etapa a 3-a, rezultate

Vineri 

Poli Iaşi - Clinceni 2-0

Voluntari - Astra 1-2

Azi

Gaz Metan Medias - Sepsi Sf. Gheorghe 1-1

Au marcat: Chamed '34/ Karanovic '67

CFR Cluj - Dinamo 1-0

A marcat: Omrani '83

Duminica 

18:00 Universitatea Craiova - Chindia Targoviste

21:00 FC Viitorul - Hermannstadt

Luni

20:00 FCSB - FC Botosani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite