Costea şi Crudu, pasionaţi de „echitaţie nocturnă“. Gigi a dezvăluit programul lor: „De la 2 la 4 mergeau la călărie. Când mai dormea Mihai?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a salutat demisia asistentei TV, care a renunţat la „Un Show Păcătos“ şi la cariera ei în televiziune, pentru a-şi salva relaţia cu atacantul roş-albaştrilor.

Gigi Becali a „terorizat-o“ pe Daniela Crudu până a convins-o să abandoneze cariera ei în televiziune. Patronul Stelei era de părere că toate nereuşitele lui Mihai Costea pe terenul de fotbal sunt cauzate de relaţia jucătorului cu o vedetă TV. 

Miercuri seară, Daniela Crudu n-a mai apărut la „Un Show Căpătos“, iar latifundiarul din Pipera speră că, de acum încolo, atacantul pe care a dat 1,4 milioane de euro să dea gol după gol.

„Dacă ea a renunţat şi n-a mai venit, înseamnă că Mihai s-a uitat la emisiune şi au hotărât împreună. El va fi mai fericit pentru că are linişte sufletească. Fata asta a renunţat la emisiune pentru el. Mai mult, acum Mihai se va putea pune în pat la ora 11 seară, aşa cum trebuie să o facă un sportiv de performanţă. De acolo încolo, de la ora 9 la ora 11, Daniela şi Mihai vor merge la călărie şi apoi la somn. Înainte, Mihai o aştepta până la 2 dimineaţă. Apoi, de la 2 la 4 mergeau la călărie. Păi, în condiţiile astea, când mai dormea Mihai?“, a explicat Becali la Antena 1 forma slabă a atacantului său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite