CM 2014. De bucurie că Brazilia a bătut Chile la loviturile de departajare, un fan brazilian şi-a spart televizorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură Youtube
FOTO captură Youtube

Un suporter brazilian a împins la extrem bucuria prilejuită de calificarea Brazilie în sferturile Cupei Mondiale, spărgând ecranul propriului televizor după executarea loviturilor de departajare.

Sunt deja celebre cazurile când anumiţi suporteri, supăraţi pentru eşecul echipei favorite într-o competiţie cu o miză uriaşă, recurg la cele mai nebune gesturi pentru a-şi descărca nervii. Ei bine, aceată modă pare depăşită devreme ce un fan brazilian, de bucurie că Brazilia s-a calificat dramatic în optimile Mondialului, a spart ecranul propriului televizor.

CM 2014. VIDEO Brazilia-Chile 4-3 (1-1), după penaltyuri. Selecao se califică în sferturi la capătul unui meci de infarct

Concret, după ce Gonzalo Jara a ratat pentru Chile lovitura de departajare decisivă, brazilianul s-a repezit cu pumnii în ecranul televizorului, pe care l-a spart în bucăţi. 

Filmuţelul de mai jos demonstrează că brazilienii sunt capabili de cele mai neaşteptate reacţii atunci când vine vorba de fotbal, un sport care este ca un drog în Brazilia.

VIDEO cu reacţia incredibilă a fanului brazilian

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite