Citat din scriitorul Gică Popescu: ,,În adolescenţă, erotizarea senzorială continuă…”. Fostul fotbalist a ajuns subiect de băşcălie în ,,România Mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu FOTO Eduard Enea
Gică Popescu FOTO Eduard Enea

Fostul căpitan al primei reprezentative, Gheorghe Popescu a elaborat şi publicat patru ,,lucrări ştiinţifice”, în perioada septembrie 2014 - martie 2015, când se afla în arest.

Cele patru cărţi scrise de Popescu sunt: „Fotbal pentru viitori fotbalişti profesionişti” (Fundaţia-Editura Craiova, coordonator: conf. univ. dr. Ciolca Sorin, de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport), „Consideraţii privind optimizarea strategiei de promovare a jocului de fotbal la nivel şcolar” (editura Scrisul Românesc, coordonator: prof. univ. dr. Viorel Cojocaru de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti), „Abordări teoretice şi practico-metodice ale predării jocului de fotbal în centrele de copii şi juniori din perspectiva interdisciplinară” (editura Scrisul Românesc, coordonator conf. univ. dr. Barbu Dumitru, de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Craiova), „Personalitatea sportivului, condiţie obligatorie pentru succesul în sport” (editura Scrisul Românesc, coordonator: prof. univ. dr. Marian Dragomir, de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport Craiova). 

Una dintre cărţi a intrat în posesia redacţiei ,,România Mare”, revistă care-şi continuă activitatea şi după moartea lui Corneliu Vadim Tudor. Vă prezentăm textul apărut în cadrul rubricii ,,Săptămâna pe scurt”: Un citat din scriitorul Gică Popescu: ,,În adolescenţă, erotizarea senzorială continuă şi apare în plus o intelectualizare a acestei dimensiuni”. Pentru acest atac cu talpa ridicată, la Barcelona ar fi primit cartonaşul roşu. În România a fost eliberat din închisoare mai devreme şi va ajunge, probabil, în grupul de experţi al ministrului Curaj, aflat într-un permanent sevraj, de reformare a reformei reformate a Educaţiei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite