Ce ruşine: Mihai Stoica, bătaie ca-n filme în club! Gigi Becali a confirmat tot ce s-a întâmplat. Reacţia patronului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica are 52 de ani, însă comportamentul unui puşti ieşit de pe băncile liceului. Sâmbătă seara, au explodat detalii incredibile despre ce a făcut într-un club de noapte, sub ochii fiicei sale.

Potrivit „Gazetei Sporturilor“, Mihai Stoica ar fi fost implicat într-o bătaie generală, alături de fiica sa, Teodora, dar şi iubitul acesteia, Dan Petrache. Totul s-ar fi petrecut la clubul LOFT din Capitală.

Iată mărturiile celor care au asistat la cele întâmplate, cu precizarea că, potrivit „Gazetei Sporturilor“, reporterii Cancan deţin şi înregistrarea acestui scandal, însă Mihai Stoica face tot posibilul pentru a opri publicarea materialului video:

*Am ajuns în club după ora 01:00. MM Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar şi alte personaje. La un moment dat, a început un scandal monstru, pur şi simplu, s-au luat la bătaie. Nu ştiu exact de la ce s-au luat...Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau...

*Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reuşit şi au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ţinut de cinci, şase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM şi Teodora şi se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute

*MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieşit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte şi cioburi. Lumea a fugit, nu ştia pe unde să iasă. Mache a ieşit pe uşa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor

*Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beţi, terminaţi, nu se ţineau pe picioare! Petrache a căzut într-un şanţ în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte că "Vă omor pe toţi!". Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toţi prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la faţă, se învineţise... Au fost scene şocante!

Becali: „La ce te aştepţi când mergi în club?“

Patronul FCSB-ului a comentat acest incident pentru fanatik.ro, însă Mihai Stoica e, deocamdată, de negăsit.

„Meme a sărit să-l apere pe ginerele său, care s-a bătut cu unii din club, de acolo. Eu aşa ştiu că Meme a sărit să-l apere, n-a început el scandalul. Nu e treaba mea ce face Mihai Stoica în timpul liber. Dumneavoastră aveţi dreptate că e şi imaginea clubului în joc şi jucătorii pot să-i imite gesturile, dar era în timpul liber. La ce te aştepţi când mergi în club? La un pahar de băutură ajunge şi la bătaie. Când mergi la biserică, mergi să te rogi. Asta se întâmplă. Mihai Stoica era în timpul liber, nu e problema mea, dar n-a început el scandalul“, a spus latifundiarul din Pipera.

CITEŞTE ŞI:

*Mihai Stoica, în rol de John Rambo: explicaţii penibile pe Facebook pentru bătaia în care a fost implicat într-un club

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite