Britanicii o văd pe Halep campioană de Grand Slam în 2021: Unde cred că va lua trofeul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia „Metro“ a analizat noul sezon în lumea sportului-alb, pronosticând că Simona va câştiga încă un turneu major.

French Open e Grand Slam-ul preferat al Simonei Halep, Wimbledon e ultimul turneu major pe care l-a câştigat, iar acum, românca e considerată principală favorită la Australian Open 2021.

Acesta e verdictul dat de jurnaliştii britanci de la „Metro“ care, într-un amplu material în care au analizat ce urmează în lumea sportului-alb în 2021, au scris că, la Melbourne, proba masculină va fi câştigată de Novak Djokovici, în timp ce la fete se va impune Simona Halep, în premieră. Iată previziunile celor de la „Metro“ pentru cele mai importante turnee din acest an:

*Australian Open: Novak Djokovici, Simona Halep 

*French Open: Rafael Nadal, Bianca Andreescu 

*Wimbledon: Novak Djokovici, Ashleigh Barty 

*US Open: Daniil Medvedev, Naomi Osaka 

*Aurul olimpic: Novak Djokovici, Naomi Osaka

De asemenea, jurnaliştii britanici au pronosticat că, la finalul sezonului, pe primele locuri în clasamentele ATP şi WTA se vor afla Dominic Thiem, respectiv Naomi Osaka.

Până să debuteze la Australian Open 2021 (8-21 februarie), Simona Halep va juca în cadrul unui turneu WTA 500, găzduit de Melbourne, în perioada 31 ianuarie - 6 februarie. Românca va pleca spre Australia, săptămâna viitore, urmând să petreacă, mai întâi, două săptămâni în carantină, la Melbourne, la fel ca restul jucătorilor care vor să evolueze în primul Grand Slam al anului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite