Becali a lămurit cazul „Lucescu la FCSB“: De ce a fost prezent „Il Luce“ la partida cu Mlada Boleslav

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

La Giurgiu, tehnicianul de 74 de ani nu doar că a asistat la meci, dar chiar a intrat în vestiarul bucureştenilor, înaintea primului fluier, şi a ţinut un discurs de vreo 30 de secunde.

FCSB e într-o situaţie ridicolă, cu patronul Gigi Becali jucând şi rolul antrenorului. În aceste condiţii, a şocat faptul că, joi seară, Mircea Lucescu a fost prezent la Giurgiu, acolo unde a urmărit meciul FCSB – Mlada Boleslav, scor 0-0.

Imediat, au apărut speculaţii potrivit cărora „Il Luce“ ar urma să preia echipa! Un scenariu SF, având în vedere că Gigi Becali e un om scăpat de sub control cu care a refuzat să lucreze inclusiv Toni Conceicao, un tehnician portughez şomer din luna februarie!

Şi, într-adevăr, venirea lui Lucescu la FCSB e doar o utopie. Acesta a fost prezent la Giurgiu doar pentru că s-a aflat în ţară, iar Gigi Becali l-a rugat să vină la meci, în speranţa că simpla lui prezenţă va motiva echipa. De altfel, după remiza de la Giurgiu, Becali a şi lămurit cazul „Lucescu la FCSB“.

Ce a spus Gigi Becali?

*Am vorbit cu Lucescu şi i-am zis să mă ajute într-un fel. Să-şi facă o părere, să-mi dea nişte indicaţii. Îi mulţumesc că m-a ajutat. Sunt sigur că le-a zis şi ceva de ordin tactic. Nu ştiu exact, că nu spun jucătorii.

*Nu cred că îl pot convinge ca antrenor. Dar ca prieten, să-mi dea o mână de ajutor, să dea nişte indicaţii, sigur o va face. Pentru că o face cu dragoste şi plăcere.

CITEŞTE ŞI:

Dinu, îngrozit de gestul lui Mircea Lucescu: Discurs dur după ce „Il Luce“ s-a dus la Giurgiu, chemat de Becali

Lucescu a şocat lumea fotbalului românesc: Val de reacţii după ce a asistat la FCSB – Mlada Boleslav

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite