Australian Open 2015. Halep, după ce a ajuns în sferturi: „Am putut să joc cel mai bun tenis al meu, sunt mulţumită!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep la Australian Open 2015 FOTO AP
Simona Halep la Australian Open 2015 FOTO AP

Simona Halep a învins-o pe Yanina Wickmayer şi s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open. Victoria în două seturi, scor 6-4, 6-2, i-a dat încredere româncei, care a explicat cum a reuşit s-o răpună pe adversara sa din optimi.

Australian Open 2015. Simona Halep a învins-o uşor pe Wickmayer, după o oră şi 19 minute şi s-a calificat în sferturi

Simona Halep s-a calificat duminică dimineaţa în sferturile de finală la Australian Open, învingând-o în optimi pe Yanina Wickmayer din Belgia. Românca a fost încântată că şi-a luat revanşa în faţa belgiencei, jucătoare în faţa căreia pierduse de trei ori în tot atâtea jocuri disputate. 

Australian Open 2015. Mats Wilander: „Halep e ca Nadal, te pune să munceşti pentru fiecare punct”

"Sunt mulţumită de nivelul meu de joc. Cred că mi-am luat revanşa, după ce Wickmayer m-a bătut de câteva ori. Am putut să joc cel mai bun tenis al meu, sunt fericită că sunt iar în sferturile de finală la Australian Open şi pot să mă bucur de meciuri. Spre deosebire de celelalte meciuri cu Wickmayer, eu mi-am îmbunătăţit mult jocul în ultimii doi ani, când nu am mai jucat cu ea. Am servit mai bine, am fost agresivă, am deschis bine terenul şi m-am descurcat foarte bine la toate capitolele", a spus Halep la Eurosport, după meciul cu Wickmayer.

Australian Open 2015. Următoarea adversară a Simonei Halep e Ekaterina Makarova! Rusoaica a ajuns în sferturi fără set pierdut

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite