Reconstrucţie fără cel mai bun jucător: Dinamo îşi pierde marcatorul numărul 1, omul care a dat o treime din golurile în campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Alexe
Marius Alexe

Proiectul lui Ionuţ Negoiţă a început prin concedierea oamenilor apropiaţi de fosta conducere, a continuat prin aducerea rudelor unor fotbalişti cunoscuţi – Balotelli şi Asanovici -, iar acum vedeta „câinilor“, Marius Alexe, a anunţat că nu va mai continua în „Ştefan cel Mare“.

Atacantul care a scris 15 din cele 48 de reuşite ale roş-albilor în ediţia recent încheiată a Ligii I va părăsi „haita“ în această vară. Marius Alexe (23 de ani) a fost al treilea marcator al campionatului, după Bokila şi Rusescu. 

Chiar dacă acţionarul Ionuţ Negoiţă şi preşedintele Constantin Anghelache vorbesc, aproape zilnic, despre un proiect serios care se va aplica la Dinamo, Alexe a lăsat de înţeles că nu vrea să facă parte din viitorul formaţiei din „Ştefan cel Mare“.

Ce a spus?

„Sunt multe campionate care îmi plac, însă în Anglia şi în Italia mă văd cel mai bine. M-am gândit mult că ar fi momentul să fac acest pas, pentru că nu mai sunt un jucător tânăr, asta-i clar şi cred că în momentul de faţă sunt pregătit. Am jucat deja cinci sezoane la Dinamo, am alte nouă sezoane la echipele de juniori şi la echipa a doua şi cred că şi eu am nevoie de o schimbare şi sper să fiu înţeles de toată lumea. Sper ca în următoarele zile să se rezolve ceva. Sper ca şi conducerea să-mi dea drumul, să fiu înţeles, pentru că este momentul meu. Sunt un jucător tânăr şi mi-aş dori să fac acest pas într-un campionat puternic, să cresc din ce în ce mai mult. În campionatul României Dinamo este clubul meu, unde am crescut, unde o să am tot timpul sufletul“, a declarat Alexe pentru Digi Sport.

3.200.000

de euro e cota lui Marius Alexe potrivit site-ului transfermarkt.co.uk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite