Arbitrii au dezavantajat România: fault inexistent, eliminare trecută cu vederea. Două goluri au fost anulate corect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Golul maghiarilor a venit după un fault inexistent
Golul maghiarilor a venit după un fault inexistent

Scoţianul Willie Collum şi brigada sa de asistenţi au luat câteva decizii importante în economia jocului şi, una peste alta, au dezavantajat echipa României.

Erorile au aparţinut centralului, care a acordat un faul inexistent la un duel dintre Chipciu şi Dzsudzsak, acesta din urmă reuşind să transforme în gol lovitura liberă dictată. În prealabil, scoţianul îl iertase de eliminare pe Varga, acesta meritând cel de-al doilea cartonaş galben, după ce oprise prin fault un contraatac al echipei noastre.
Dacă Willie Collum a greşit claar, unul dintre ajutoarele sale, asistentul Graham Chambers a judecat impecabil două faze foarte grele. Mai întâi, el a anulat un gol înscris de maghiari sancţionând o sensibilă poziţie de ofsaid la Juhasz, în minutul 39. Apoi, Chambers ne-a anulat şi nouă un gol, marcat de Rusescu, de data aceasta tot pentru un ofsaid, însă mult mai clar decât cel de la golul maghiarilor. 

Tricolorii au încasat şi cinci cartonaşe galbene, Hoban (18), Gardoş (31), Grigore (79), Chipciu (90) şi Raţ (90+2). Pe lista jucătorilor care trebuie să fie atenţi în Finlanda pentru a nu risca suspendare cu Irlanda de Nord (15 noiembrie) se mai află Tătăruşanu şi Pintilii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite