Amical de lux între două foste campioane mondiale chiar în ziua când Argentina va juca la Bucureşti cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

La începutul lunii martie, în ziua când România primeşte vizita Argentinei pe Arena Naţională din Bucureşti, Spania şi Italia se întâlnesc într-un meci de pregătire înaintea intrării în linie dreaptă pentru participarea la Cupa Mondială din Brazilia.

Presa spaniolă anunţă că Spania va întâlni Italia la 5 martie, pe stadionul lui Atletico Madrid, „Vicente Calderon”, aceasta fiind ultimul meci al ibericilor înainte ca Vicente del Bosque să anunte lista finală a jucătorilor convocati pentru Mondialul din Brazilia. 

Spania, câştigătoare a Cupei Mondiale din 2010 (Africa de Sud) şi Italia, câştigătoare a Cupei Mondiale din 2006 (Germania), sunt două dintre naţionalele cotate de specialişti cu şanse reale pentru încă un triumf, de această dată în Brazilia. Ultimul meci dintre cele două naţionale datează de anul trecut, în semifinalele Cupei Confederaţiilor, când ibericii au câştigat la penalty-uri.

De asemenea, cele două echipe s-au mai întâlnit şi în finala Campionatului European din 2012 (Polonia şi Ucraina), atunci când Spania a câştigat titlul european după o victorie categorică cu 4-0 în faţa peninsularilor.

Tot pe 5 martie, la Bucureşti va veni naţionala Argentinei, pentru a juca împotriva României. De asemenea, la aceeaşi dată vor avea loc alegerile pentru şefia FRF şi se vor disputa şi alte întâlniri amicale, printre care Camerun-Portugalia, Germania-Chile, Franţa-Olanda, Belgia-Coasta de Fildeş, Anglia-Danemarca sau Africa de Sud-Brazilia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite