Adrian Mutu: "O să-l depăşesc pe Hagi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu speră să lase România în primele 10-15 echipe ale lumii.

Ajuns la 33 de ani, Adrian Mutu mai are o singură şansă de a juca la un turneu final, Mondialul din 2014. "E clar că pentru mine e ultimul tren", a spus atacantul Cesenei pentru Antena 1. "Sper ca jucătorii tineri care vin din urmă să aducă naţionala între primele 10-15 ale lumii, iar eu să-i ajut cu experienţa mea, pentru că sunt cel mai bătrân de la lot", a mai afirmat veteranul echipei naţionale.

România va întâlni mâine Uruguayul, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Până la prânz se vânduseră în jur de 5.000 de bilete pentru amicalul cu echipa care este cotată ca fiind prima de pe continetul sud-american. Tichetele se găsesc şi în reţeaua de magazine Altex - Media Galaxy.

„Mondialul e ultimul tren pentru Mutu"

Adrian Mutu a vorbit şi despre şansele României în grupa cu Olanda, Ungaria, Estonia şi Turcia. "La prima vedere, Olanda e favorită, dar a mai fost o dată favorită şi a terminat după noi grupa", a sous atacantul. Referitor la escapadele tricolorilor, Mutu a afirmat: "Nu suntem barbari să aducem femei în cantonament".

Fotbalistul e convins că îl va depăşi pe Hagi, la numărul de goluri marcate pentru naţională. Mutu are 34 de reuşite, iar Hagi 35. "Până la urmă, tot voi doborî acest record. Nu e primordial pentru mine, dar contează", a mai spus fotbalistul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite