Străinii plătesc 2.000 de euro ca să vâneze în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: vinatorul.ro
Foto: vinatorul.ro

Sport controversat şi practicat mai ales de "aristocraţii" zilelor noastre, vânătoarea a inclus România pe harta distracţiilor celor bogaţi, ţara noastră fiind apreciată de vânătorii străini pentru fondul cinegetic bogat şi pentru preţurile mult mai accesibile decât în restul ţărilor europene.

Iepurele de câmp, porcul mistreţ, fazanul, guguştiucul, şacalul şi vulpea - toate acestea sunt animale vânate în România care atrag numeroşi străini în ţară.

Pentru vânătoarea de iepuri, străinii scot din buzunar între 610 euro de persoană, pentru două zile de vânătoare şi trei de cazare. Dacă vânătorul este singur şi optează pentru cinci zile de vânătoare şi şase nopţi de cazare va plăti peste 1.500 de euro.

Preţurile pentru vulpi sunt uşor mai mici. Astfel, un pachet de cinci zile de vânătoare şi şase nopţi cazare poate urca puţin peste 1.300 de euro de persoană, dacă aceasta nu participă în grup la vânătoare.

Cea mai scumpă este vânătoarea de porci mistreţi, un pachet ce cuprinde trei nopţi de cazare variază între 800 si 1.000 de euro de persoană, în timp ce pentru cinci zile de vânătoare se plăteşte între 1.760 şi 2.140 de euro de persoană.

Află ce include un pachet de peste 2.000 de euro pe persoană, pentru câteva zile de vânătoare

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite