Start la înscrierile în programul „Think Leadership”: profesioniştii pot aplica până pe 10 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesioniştii din diferite domenii sunt invitaţi să aplice până pe 10 iunie la "Think Leadership" FOTO Catalyst
Profesioniştii din diferite domenii sunt invitaţi să aplice până pe 10 iunie la "Think Leadership" FOTO Catalyst

Profesioniştii cu experienţă sunt aşteptaţi la conferinţele „Think Leadership”, eveniment dedicat persoanelor care deţin sau îşi doresc o funcţie de conducere. Pentru a participa la evenimentul ce se va desfăşura în perioada 15 – 16 iunie, doritorii trebuie să completeze o cerere de aplicaţie până la 10 iunie.

Pentru a se înscrie la eveniment, candidaţii trebuie să îşi completeze CV-ul pe portalul de joburi hipo.ro şi apoi să aplice la anunţul Think Leadership. Pentru ca cererea să fie completă, viitorii participanţi la eveniment trebuie să răspundă unor întrebări referitoare la background-ul profesional şi la interesul pentru eveniment.

„Pentru a asigura o interacţiune de calitate şi experienţe relevante pentru participanţi, va exista un proces de selecţie. Participarea este gratuită, însă în procesul de selecţie vor fi evaluate criterii precum profilul candidatului, background-ul profesional, experienţa precum şi motivaţia şi interesul pentru eveniment”, a precizat Alexandra Manolache, managerul proiectului Think Leadership.

Participanţii vor fi aleşi din rândurile profesioniştilor cu experienţă în marketing, vânzări, finanţe, logistică sau resurse umane. În cadrul evenimentului, vor conferenţia  profesori şi speakeri internaţionali precum profesorul universitar la Bled School of Management din Slovenia, Ian Sutherland, dar şi reprezentanţi ai companiilor Coca-Cola HBC Romania, Hilti, UniCredit Tiriac Bank şi Unilever.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite