Răspunsul cinematografului în cazul mamei singure cu doi copii, care nu a fost lăsată să intre la film

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Familie monoparentală, foto: pexels.com
Familie monoparentală, foto: pexels.com

Conducerea cinematografului Hollywood Multiplex susţine că oferta „Family“ de care voia să beneficieze Raluca Zdrobiş, împreună cu cei doi copii, nu defineşte conceptul de familie. Reamintim că mama nu a fost lăsată să intre la film cu cei mici pentru că nu există cel de al doilea părinte, deci, în accepţiunea personalului, aceştia nu reprezintă o familie.

„.Ne cerem scuze, incidentul prin care a trecut doamna Raluca Zdrobiş este unul regretabil. Ne întristează faptul că dânsa s-a simţit discriminată şi marginalizată în cinematograful nostru. Intenţia Hollywood Multiplex este de a oferi pachete promoţionale pentru tot publicul nostru, iar denumirea acestora este generică. Este o practică comercială comună pieţei operatorilor de cinema din România.

În cazul pachetului Family, oferta este valabilă pentru doi adulţi şi un copil sau doi adulţi şi doi copii – în cazul celor dintâi, pot fi mamă, tată, bunic, mătuşă, unchi, prieteni, apropiaţi etc. Această ofertă nu defineşte conceptul de familie şi nici nu manifestă o atitudine”, a declarat, într-un comunicat de presă, Gianina Ciobanu, director general Hollywood Multiplex Operations.

Conform sursei citate, cinematograful va regândi ofertele de tip „Family”.

„Tratăm acest incident cu seriozitate, beneficiază de toată atenţia noastră şi vom regândi promoţiile de acest tip şi modul în care le comunicăm. O asigurăm pe doamna Zdrobiş şi, totodată, îi asigurăm pe toţi clienţii noştrică acest incident nedorit nu reprezintă viziunea şi sistemul de valori culturale şi sociale promovate de cinematograful nostru”, a adăugat managerul cinematografului.

Raluca Zdrobiş a povestit pe blogul personal, www.beautybyjules.ro, cum a mers împreună cu cei doi copii ai săi la cinematograful Hollywood Multiplex, în Bucureşti Mall, iar la casa de bilete, a cerut un pachet Family. Însă, pachetele Family sunt dedicate familiilor formate din doi adulţi şi un copil, respectiv din doi adulţi şi doi copii, iar vânzătoarea nu a acceptat să-i acorde pachetul Family şi Ralucăi Zdrobiş, pentru că familia acesteia este monoparentală.

 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite