Raed Arafat a anunţat când va începe întoarcerea la normalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raed Arafat FOTO Inquam Photos / George Călin
Raed Arafat FOTO Inquam Photos / George Călin

Secretarul de stat Raed Arafat consideră că vieţile noastre vor cunoaşte un început de normalizare în vara târzie a acestui an, către toamnă. Asta dacă nu apare vreo tulpină a coronavirusului care nu răspunde la vaccin.

Intervievat, joi seara, la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, ce îi spune intuiţia în privinţa revenirii în România la o viaţă „cât de cât normală”, Raed Arafat a răspuns: „Dacă mergem bine cu vaccinarea, cred că în vara acestui an către toamnă o să începem să vedem o începere a normalizării vieţii noastre. În speranţa că nu apare o tulpină care nu răspunde la vaccin”.

În ce priveşte scăderea noilor infectări de Covid în România, Arafat a afirmat că, în opinia sa, este rezultatul „măsurilor serioase” luate din timp, respectiv purtarea măştilor de protecţie, limitarea contactelor la locurile de muncă, etc: „Astea toate luate din timp şi păstrate au dus la acest lucru. Dar această stabilitate rămâne fragilă şi dacă nu respectăm regulile, poate creşte (rata de infectare – n.r.). E bine să păstrăm măsurile concomitent cu vaccinarea”. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite