Peste 800 de angajaţi ai Ministerului de Interne vor păzi litoralul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii Ministerului de Interne se vor afla în misiune pe litoralul Românesc
Angajaţii Ministerului de Interne se vor afla în misiune pe litoralul Românesc

Peste 800 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) vor acţiona pe litoralul Mării Negre pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în cadrul operaţiunii „Litoral 2014”.

Potrivit unui comunicat emis de MAI, 400 de poliţişti, 300 de jandarmi şi 100 de pompieri şi poliţişti de frontieră se vor afla, zilnic, în misiune, până la sfârşitul sezonului estival.

Totodată, de la 1 iulie, în sprijinul forţelor Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Constanţa vor fi detaşaţi lunar, de la alte structuri teritoriale, câte 33 de poliţişti în intervalul  iulie - august. 

În funcţie de evoluţia situaţiei operative, numărul angajaţilor MAI care vor face parte din operaţiunea „Litoralul 2014” va fi suplimentat, se mai arată în comunicat.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Primii poliţişti români detaşaţi în Bulgaria în această vară îşi încep marţi misiunea

Primii poliţişti români detaşaţi pe litoralul bulgăresc în această vară, în număr de şase, îşi vor desfăşura misiunea între 1 şi 31 iulie, la Albena, Nisipurile de Aur şi, în premieră, la Balcic, numărul agenţilor fiind suplimentat la solicitarea autorităţilor bulgare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite